Oskar Osala pitää mielensä avoimena – ”Haluaisin nähdä myös…”

© Kuva: Juha Tamminen
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Suomalaishyökkääjä Oskar Osala saapuu tänään Metallurg Magnitogorskin mukana Suomeen, sillä miehen joukkue kohtaa tänään klo 18:30 alkavassa ottelussa Helsingin Jokerit.

Osala kiekkoilee Magnitogorskissa jo kolmatta täyttä kauttaan. Hän liittyi joukkueen riveihin jo kesken kauden 2013-14, eikä tämän jälkeen osoite ole vaihtunut enää kertaakaan.

Tästäkin huolimatta Osala haluaisi vielä nähdä maailmaa, ennen kuin ura tulee päätökseensä. 28-vuotias suomalaislaituri haaveilee toki NHL:stä, mutta muutkin maat kiinnostavat.

– NHL kiinnostaa, jos hyvä tarjous tulee. Tein yksivuotisen sopimuksen Pohjois-Amerikan kuvioiden takia, Osala kertoi Sportti.com:n mukaan, joka nojasi kommenttinsa Jokerien tiedotukseen.

Muut kiekkokulttuurit viehättävät

Vaikka miehellä onkin menohaluja, ovat asiat tällä hetkellä hyvin. Vastuuta tulee, eikä mikään ole pakottamassa pois Magnitogorskista. Kuitenkin veri vetää vielä muihinkin maihin, ihan vain siksi, että Osala haluaa uusia kokemuksia.

– Viihdyn hyvin. Jääkiekko ei ole koskaan ollut niin kivaa kuin nyt, mutta haen aina uusia mahdollisuuksia kehittyä. Haluaisin nähdä myös Ruotsin ja Sveitsin kulttuurit ennen urani päättymistä. Olen avoin kaikille mahdollisuuksille.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?