Leijonatähdet hyökkäävät Jokereiden kimppuun – Koskinen tylytti suomalaishyökkääjää

© Kuva: Getty Images

SKA Pietarin tähtijoukkue saapuu torstaina Jokereiden vieraaksi harvinaisessa tappioputkessa.

KHL:ää alkukauden dominoinut tähtisikermä johtaa sarjaa ylivoimaisesti. Viime aikoina joukkueen kone on yskinyt pahasti – joukkue on hävinnyt nyt jo kolme ottelua putkeen.

Tuore esimerkki joukkueen erikoisesta pelistä nähtiin tiistaina, kun Dinamo Minsk nappasi pisteet 5-4-voitolla. SKA päästi vastustajan ottelussa jo viiden maalin karkumatkalle. Vaikka ryhmä iski tajaa-ajoasemassa neljä maalia, jäi taskuun vieraspelistä pelkkä tappio.

– Heräsimme vähän liian myöhään. Viisi minuuttia lisää, ja olisimme varmasti päässeet vielä mukaan. Ei riittänyt, SKA:n suomalaisvahti Mikko Koskinen harmitteli keskiviikkona Hartwall Arenalla.

Myös oma peli jätti parannettavaa. Kun omissa soi viidesti ottelun alussa, ei vahti voi koskaan olla tyytyväinen.

– Edelliset pelini ovat sujuneet muuten hyvin, mutta en voi olla tyytyväinen Minsk-peliin. Viisi maalia omiin on liikaa, vaikka kaikki pomput tuntuivatkin kääntyvän minua vastaan. Se oli kuitenkin vain yksi matsi, eikä sitä pidä jäädä murehtimaan. Seuraavaksi on Jokerit vastassa, Koskinen jatkoi.

Huumori tallessa

Vaikeat ajat eivät rokota pietarilaisten pelihuumoria. Koskiselta kysyttiin ennen Jokerit-peliä, kenellä SKA-tähdellä on joukkueen kovin laukaus.

Koskinen ei osannut sanoa pohdinnan jälkeen yhtään nimeä, vaikka omassa joukkueessa pelaavat muun muassa Pavel Datsjuk, Ilja Kovaltshuk, Jevgeni Dadonov ja Steve Moses.

Takana kuntopyörää polkenut suomalaishyökkääjä Jarno Koskiranta yritti auttaa ehdottomalla itseään listan ykköseksi. Vastaus oli tyly.

– Sulla ei siihen riitä, Koskinen naurahti suoralta kädeltä.

Vaikka kuitti olikin napakka, voi myös Koskiranta olla tyytyväinen alkukauteensa. SKA:n kolmossentteri on iskenyt komeat 11 maalia syksyn ja alkutalven mittaan.

– Kyllä olen tyytyväinen, hyvin on luotu paikkoja. YV-aikaa ei ole tullut, siihen nähden maaleja on hyvä määrä, Koskiranta muotoili.

Millä asein SKA kukistaa Jokereit torstaina? Odotettu peli sytyttää aina suomalaiset.

– Jokerit on parantunut paljon tuloksen valossa. Meidän pitää olla valmis siihen haasteesen, jonka Jokerit heittää. Hallikin on kuulemma täynnä. Ennustukseni otteluista menevät yleensä pieleen, mutta odotan paljon kamppailua. Emme voi nukkua samalla tavalla kuin viime matsin alussa, Koskiranta ennakoi.

 

Lähde: Jokereiden tiedote


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.