Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa pelataan herkullinen NHL-kamppailu, kun Minnesota Wild kohtaa Winnipeg Jetsin.

Ottelussa nähdään jäällä peräti viisi suomalaista, mutta katseet kohdistuvat suurimmin kaksikkoon Mikael Granlund ja Patrik Laine. Kyseinen kaksikko johtaa suomalaisten sisäistä pistepörssiä hurjilla tehopisteillään. Granlund löytyy NHL:n pistepörssistä peräti sijalta 14, kun sen sijaan Laine sijalta 20.

Kyseiset joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja Wild on ollut Jetsille ehdottomasti vaikein vastustaja. Voitot ovat nimittäin 3-0 Wildin hyväksi. Viime ottelussa läntisen konferenssin ykkösjoukkue pystyi hiljentämään täysin myös Laineen, jonka pelipaikkaa jouduttiin vaihtamaan pelin sisällä.

Jetsillä monta poissaolijaa – Wildilta kaksi tärkeää tekijää

Itse ottelussa Wildilta on sivussa ennakkotietojen mukaan huippuhyökkääjät Jason Pominville sekä Zack Parise. Jetsiltä puuttuvat puolestaan puolustajat Jakob Trouba ja Tyler Myers sekä hyökkääjät Andrew Copp ja Marko Dano. Myös maalivahti Ondrej Pavelec huilaa vielä.

Laineen ja Granlundin lisäksi jäällä nähdään suomalaisista Joel Armia, Mikko Koivu ja Erik Haula.

Minnesota Wild johtaa läntistä konferenssia, kun sillä on kasassa 60 ottelun jälkeen 86 pistettä. Jets löytyy samaisen konferenssin kymmenenneltä sijalta, kun joukkue on kerännyt 63 ottelusta 62 pistettä.

Ottelu käynnistyy Suomen aikaa keskiviikon puolella noin kello 03.05. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Viasatilla/Viaplayssa.