”Uutisten” hullu päivä – Jaromir Jagrin takatukkasopimuksesta Tapparan ja Ilveksen fuusioon

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Aprillipäivä on synnyttänyt tänä aamuna kiekkomediassakin jälleen hämmästyttäviä ”uutisia”. Uutisoimme jo aiemmin Leijona-hyökkääjä Teemu Ramstedtin aluevaltauksesta (lue uutinen). ”Ramu” ei kuitenkaan ollut suinkaan ainoa, joka oli tänään kujeilutuulella.

Mestis-seura Tuto ilmoitti tiedotteessaan pestanneensa tsekkiläislegenda Jaromir Jagrin takatukkasopimuksella päivän välieräotteluun K-Vantaata vastaan. Jagrin siirron mahdollisti turkulaisseuran mukaan konkarihyökkääjän kuuluisa takatukka.

Vaasassa taas Sport suunnittelee ottavansa käyttöön kiinalaistekoisen pimeässä hohtavan punaisen jään. Suomalaisen veden erilainen koostumus kuitenkin tekee suunnittelusta haasteellisen.

Tampereella puolestaan paikallispelit jäävät ensi vuonna historiaan. Toisiaan vastaan vielä tänä keväänä taistelevat Tappara ja Ilves nimittäin yhdistyvät keskenään. Hanketta on Aamulehden tietojen mukaan ajamassa eteenpäin legendoja, kuten Timo Jutila ja Raimo Helminen.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?