Minnesota Wildilta yllättävä veto: Mikko Koivu katsomon puolelle!

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild -hyökkääjä Mikko Koivu pääsee huilivuoroon torstaina. Asiasta kertoi Star Tribunen toimittaja Michael Russo.

34-vuotias Koivu on esiintynyt tällä kaudella 79 ottelussa, joka tarkoittaa sitä, että hän on raskaan runkosarjan aikana ollut sivussa ainoastaan yhdestä ottelusta. Nyt onkin siis hyvä aika lepuuttaa seuran kapteenia, sillä Wildilla on runkosarjaa jäljellä enää kaksi ottelua. Läntisen konferenssin kakkonen on varmistanut pudotuspelipaikkansa jo aikoja sitten,

Koivu on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan otteluissa komeat tehot 18+39=57, joka on yhden tehopisteen verran enemmän kuin viime kaudella. Suomalaistähti on tehnyt viimeksi enemmän pisteitä kaudella 2010-11.

Tulevan yön ottelussa Wild kohtaa vieraskaukalossa Colorado Avalanchen.