Marko Anttila oli Jokerien hahmo lauantaina KHL:n ottelussa kiinalaista Red Star Kunlunia vastaan. Gordie Howe -hattutempun tehnyt, eli maalin ja syötön tilastoihinsa kirjauttanut ja pelissä tapellut Anttila oli luonnollisesti tyytyväinen päivän koitokseen.

– Eihän sitä siinä pelin keskellä vielä tiedä eikä ehdi miettiä, onko voittomaali vai ei, mutta jälkeenpäin tuntuu aina hyvältä. Joukkueena tässä mennään ja kaavitaan voittoja. On hienoa, että pystyn auttamaan myös hyökkäyspäässä. Kyllä se tuo ekstraboostin peliin, Anttila kuvaili tunnelmia ottelun jälkeen Jokerien tiedotteessa.

Anttila osasi odottaa ottelusta kommenttiensa perusteella hankalaa pitkän matkustamisen takia. Hänen mukaan joukkue ei avauserässä ollut täysin iskussa. Jokerit ratkaisi 1-4-numeroihin päättyneen pelin päätöserässä, jossa se iski kolme häkkiä.

Voittomaalin päätöserässä iskenyt hyökkääjä hanskasi Cory Kanen kanssa.

– Jäin siinä vähän alakynteen, kun en yhtään ehtinyt hänen ideaansa mukaan. Hän olisi voinut sanoa jotain, ennen kuin alkaa mätkimään. Mutta aina olen valmiina auttamaan joukkuekavereita. Meillä on hyvä porukka kasassa, ja se on tämän homman suola. On mukava pelata yhdessä ja pitää pelikavereiden puolta, Anttila tuumasi.

Jokerien raskas vieraskiertue jatkuu maanantaina, jolloin se kohtaa Amur Habarovskin.