Jokerit väänsi KHL:ssä sunnuntaina jo yhdeksännen peräkkäisen voittonsa. Helsinkiläislauma piti pisteet kotonaan 3-1-numeroin, nyt taipumaan joutui Severstal Tsherepovets.

Päävalmentaja Jukka Jalosen mukaan pitkän voittoputken takana ovat perussalat – eivät niinkään sen kummemmat poppakonstit.

– Meillä on hyviä pelaajia, joukkue on sitoutunut siihen, miten pelataan. Aika vähän annetaan huippupaikkoja vastustajalle. Joukkue pelaa hyvin yhdessä, Jalonen luetteli Jokerien kotisivujen Soundcloud-haastattelussa.

– Yli- ja alivoima ollut hyvää, niillä pelit useimmin ratkaistaan, päävalmentaja jatkoi.

Sunnuntain voitto tuli juurikin alivoiman toimivuuden ja puolustuspelin kautta. Severstal löi päätään helsinkiläisten veräjänvartija Ryan Zapolskiin.

– Onneksi alivoima oli meillä hyvää, Zapolski oli taas varma kolmannessa erässä.

Vaikka Jokerit viilettää uskomattoman hienossa voittoputkessa, ei asia Jalosen mukaan ole noussut erityisesti tapetille joukkueen sisällä. Sen näki myös sunnuntain pelistä – kotiyleisön eteen ei tultu pakittelemaan.

– Ei mietitty putkia eikä varmisteluita. Pyrittiin lähtemään pelaamaan niin kuin pystytään.

– Peli meni alussa sekaisin, ei päästy viisi viittä -vastaan rytmiin. Kolmas erä oli vähän nihkeää, hyvä että puristettiin voitto, Jokerit huimaan liitoon saanut Jalonen summasi.

Jokerien kausi jatkuu tiistaina jälleen kotiottelulla Nizhni Novgorodia vastaan.