Tänään se vihdoin tapahtuu!

Jääkiekon KHL-kausi on vanhentunut jo kolme kuukautta, mutta vasta tänään Jokerien täksi kaudeksi hankkima maalivahti Karri Rämö pelaa ensimmäisen kerran kotiyleisön edessä.

Jokerit hankki kokeneen Rämön viime keväänä, ja miehen oli tarkoitus kantaa päävastuu narripaitojen maalin suulla. Rämö, 31, loukkaantui kauden alla pelatussa harjoitusturnauksessa, mutta pelasi Jokerien kauden kolmannessa ottelussa Lokomotivia vastaan vieraissa.

Tuon jälkeen Rämö oli koko syys- ja lokakuun sivussa tositoimista, mutta palasi kehiin marraskuun 1. päivänä vierasottelussa Sibiriä vastaan. Kaksi päivää myöhemmin Rämö pelasi vieraskiertueella Avangard Omskia vastaan. Tänään mies vihdoin esiintyy ensimmäisen kerran uudelle kotiyleisölleen, kun Jokerit kohtaa Neftehimik Nizhnekamskin.

Tämän kauden kolmessa KHL-pelissä Rämön torjuntaprosentti on kova 93,3 ja päästettyjen maalien keskiarvo tasan kaksi. Rämön pelaamista otteluista Jokerit on voittanut kaksi ja hävinnyt yhden.

Aiemmin urallaan Rämö on pelannut yhteensä kuudella kaudella NHL:ssä Tampa Bay Lightningin ja Calgary Flamesin riveissä. KHL:n Avangard Omskissa Rämö vietti neljä kautta 2009–13. SM-liigassa Rämö on voittanut kultaa HPK:ssa keväällä 2006.