JYP on ainoa suomalaisjoukkue jäljellä Champions Hockey Leaguessa. Jyväskyläläiset kohtaavat turnauksen puolivälierässä tshekkiläisen Kometa Brnon.

– Äärettömän kova joukkue sieltä on vastaan tulossa. Tshekin mestari, joka on viime aikoina panostanut paljon toimintaansa. Joukkueessa on paljon hyviä ja kokeneita pelaajia, kirsikkana kakun päällä lähes 900 NHL-ottelun Martin Erat, JYPin päävalmentaja Marko Virtanen kertoo ottelun alla seuran tiedotteessa.

Otteluparin jälkimmäinen osa pelataan viikkoa myöhemmin. Avauspelillä on jo suuri merkitys.

– Kaikkien kenttien on nyt onnistuttava, kun kilpailussa on tässä vaiheessa mukana kahdeksan Euroopan parasta joukkuetta. Edessä on Brnota vastaan kuuden erän playoffsit. Sitä kautta lähdemme näitä pelejä pelaamaan. Hienoja tapahtumia on varmasti edessä, Virtanen uskoo.

Puolivälierien muut otteluparit ovat Ocelari Trinec-Brynäs IF, Bili Tygri Liberec-ZSC Zürich Lions sekä SC Bern-Växjö Lakers.

Ottelut ovat nähtävissä C Moren kanavilla tai Nordicbetin striimauspalvelun kautta.

Ottelu on nähtävissä ilmaiseksi Nordicbetin striimauspalvelun kautta. Ottelun katsominen vaatii rekisteröitymisen palveluun. Lisätietoja löydät TÄSTÄ.