Jääkiekon NHL-kausi on runkosarjan osalta saavuttanut noin puolen välin. Kun kevät tulee, tarvitsee jokaisen joukkueen tähtipelaajien ottaa vähintään yksi iso askel kohti kovempaa suorittamista. Sitä painotti myös Winnipeg Free Press käsitellessään paikallisen Jetsin alkavaa kevättä.

Sivusto muistutti, että tällä kaudella pikkumustia yli 92 prosentin varmuudella pysäytellyt Connor Hellebyuck on ollut sensaatiomainen, Patrik Laine puolestaan on paukutellut jo 20 häkkiä, ja kaiken kukkuraksi Kyle Connorkin on osunut jo 15 kertaa.

Lisäksi Jacob Trouba ja Josh Morrissey pelaavat alakerrassa valtavia minuutteja vastustajan parhaita vastaan.

Nyt sivusto kirjoitti, että jos jotkut tai parhaimmassa tapauksessa kaikki mainituista pelaajista voivat ottaa askeleen parempaan, tulee Jetsistä oikeasti uskottavan vaarallinen joukkue keväälle.

Lisäksi winnipegiläisistä esimerkiksi kokeneempien Blake Wheelerin, Bryan Littlen, Mathieu Perreaultin, Dustin Byfuglienin ja Tyler Myersin kuormitus voisi vähentyä.

Sivuston pointit kertovat siitä, että nyt joukkueessa on leveyttä enemmän kuin aikoihin: Tulosta tekeviä hyökkääjiä, vuoren varmat pakit, jotka osaavat myös tehdä tulosta sekä loistava veskari ja kaiken lisäksi nuorten esiinmarssi.