Winnipeg Jetsin Joel Armia pelaa upeaa kautta NHL:ssä.

24-vuotias suomalaishyökkääjä on tehnyt jo yhden kauden piste-ennätyksensä NHL-jäillä. Armia on esiintynyt 46 ottelussa, joissa hän on viimeistellyt yhdeksän maalia ja antanut 11 maaliin johtanutta syöttöä.

Porin Ässien kasvatti onkin luonnollisesti tyytyväinen tähänastiseen kauteen.

– Olen pystynyt parantamaan paljon viime kaudesta ja pelaan paljon tasaisemmin. Tasainen suorittaminen on ehkä ollut suurin kehityskohta. Todennäköisesti se on kokemuksen mukanaan tuomaa kehitystä ja pään sisällä oleva asia. Vaikka joissain otteluissa ei ole tullut niin paljon peliaikaa kuin olisin halunnut, niin pystyn silti hyppäämään peliin sisälle ja asennoitumaan siihen oikein, Armia kommentoi NHL.comin/fi:n sivuilla.

Jetsin kausi on ollut tähän mennessä menestys. Kun 49 kierrosta on takana, joukkue majailee läntisessä konferenssissa toisena. Edellä on vain NHL-sensaatio Vegas Golden Knights, jolla on kasassa kolme pistettä enemmän. Vegas on myös pelannut kaksi ottelua vähemmän.

– Ollaan pelattu hyvin koko joukkue, ja meillä on itseluottamus kohdallaan. Meillä on vahva luotto jokaiseen kopissa olevaan kaveriin. Varmaan suurin ero viime kauteen on juuri se, että vaikka oltaisiin häviöllä, niin silti luotetaan omaan peliin. Se on auttanut meitä nousemaan takaa-ajoasemasta voittoihin tällä kaudella, Armia kertoi.

Seuraavan kerran Jets on tositoimissa Suomen aikaa perjantain puolella, kun joukkue matkustaa Anaheim Ducksin vieraaksi.

Lähde: NHL.com/fi