NHL Without a Map -videoblogia pitävät Juhani Putkonen ja Juho Manninen vierailivat tuoreimmassa jaksossaan Edmontonissa.

Kylmässä kanadalaiskaupungissa kaksikon tenttiin pääsivät suomalaishyökkääjä Iiro Pakarinen sekä ranskalaispuolustaja Yohann Auvitu. Pelaajat kertoivat muun muassa kokemuksiaan siitä, millainen joukkueen supertähti Connor McDavid oikein on.

– Todella rauhallinen kaveri, joka ei pidä itsestään hirveää meteliä jäällä eikä sen ulkopuolella. Vaikka hän on joukkueen kapteeni, niin hän ei kovinkaan paljoa puhu kopissa, vaan näyttää esimerkillään jäällä, miten homma toimii. Connor on rauhallinen, mukava ja helposti lähestyttävä, Pakarinen kehuu.

Liigassakin pelannut Auvitu puolestaan ylistää McDavidia suurin sanoin. Hänen mielestään nuori supertähti on uskomaton pelaaja.

– Tarvitseeko minun edes sanoa mitään? Katso häntä, ei siinä ole kommentoitavaa. Kaukalon ulkopuolella hän on vielä nuori kaveri. Hänellä on valtavat paineet ja hän kantaa koko kaupunkia hartioillaan. Se ei ole helppoa, mutta hän hallitsee tilanteen hyvin, Auvitu kertoo.

Jos haluat katsoa NHL Without a Mapin tuoreimman jakson kokonaisuudessaan, voit katsoa sen täältä.

Lähde: NordicBet