Nuoret Leijonat kärsivät perjantain vastaisena yönä niukan 3-4 -jatkoaikatappion Kanadalle World Junior Showcase -turnauksessa.

Suomen kirkkain tähti ottelussa oli Colorado Avalanchen varaama suomalaislupaus Sampo Ranta, joka tykitti komeat kaksi täysosumaa.

Kanada johti ottelua kolmannessa erässä jo lukemin 1-3, mutta Nuoret Leijonat eivät antaneet periksi vaan tasoittivat numerot 3-3:een. Suomen kolmannesta maalista vastasi alivoimalla iskenyt Aarne Talvitie.

Seurasi jatkoaika, jota ehdittiin pelata 4.33 minuuttia kunnes Kanadan Maxime Comtois naulasi illan ratkaisuosuman.

Kanadan muista maaleista vastasivat Michael Rasmussen ja puolustaja Noah Dobson, joka pamautti kiekon kahdesti verkon perukoille.

Suomen maalilla torjunut Filip Lindberg venyi kiekon tielle 28 kertaa.