Jokerit hävisi KHL-runkosarjan kenraaliharjoituksensa Pietarin SKA:lle lukemin 2-4. Jokereiden harjoituskausi seitsemän harjoitusottelua, joista narripaidat hävisivät viisi.

Päävalmentaja Lauri Marjamäestä ei stressin merkkejä paljastunut.

– Huomataan, että töitä riittää, ja mennään eteenpäin, mutta kyllä tuo joukkue on valmis viikon päästä, kun aletaan sarjaa pelaamaan, Marjamäki uskoo MTV Sportin haastattelussa.

Voitot irtosivat Severstal Tsherepovetsista sekä Neftehimik Nizhnekamskista. Tuore jokeriluotsi näkee joukkueessa lupaavia merkkejä.

– On tullut hyviä pelejä, huonoja pelejä, voittoja ja tappioita, niin kuin kuuluu. Kaikki kokemukset, mitä on saatu, on kuin rahaa pistäisi pankkiin. Joukkue vaikuttaa tosi sitoutuneelta. He välittävät paljon, ovat vastaanottavaisia. Tässä on kaikki eväät kasvaa huippujoukkueeksi.

– Mutta sitten taas maalin erot huippujoukkueita vastaan, marginaalit pitää kääntää toisin päin. Niissä meidän pitää olla parempia, mutta ilman näitä kokemuksia me emme voi olla parempia.

– Hyvä tunne joukkueesta on kuitenkin. Olemme oikealla asialla ja ymmärrämme, että meillä on vielä asioita, joita pitää parantaa.