Leijonakapteeni Mikko Koivun kipparoima Minnesota Wild on isoissa vaikeuksissa. Seura on hävinnyt kauden viidestä ottelustaan neljä. Tätä vauhtia Minnesota on jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle ensimmäistä kertaa sitten kauden 2011-12.

Viimeisin tappio tuli Nashville Predatorsia vastaan pelatussa ottelussa lukemin 4-2. Koivu oli mukana joukkueensa molemmissa maaleissa. Hän syötti Matt Dumban ylivoimaosuman ottelun ensimmäisessä erässä.

Koivu pääsi itse maalintekoon toisessa erässä. Makean passin maaliin tarjoili Mikael Granlund.

Vaikka Minnesota on ollut vaikeuksissa, joukkueen suomalaispelaajat ovat suoriutuneet vähintäänkin kelvollisesti. Mikko Koivu on tehnyt viidessä ottelussa tehot 1+3 ja Mikael Granlund 1+2. Joukkueen ykköstykki on Zach Parise tehoilla 1+6.