Tällä kaudella alati vaaralliseksi osoittautunut Kärppien hyökkäysketju Mika PyöräläRasmus KupariAleksi Heponiemi on hajonnut. Viimeisenä mainittu on jonkinlaisten terveyshuolien takia sivussa.

Rapakon takaa Liigan täksi kaudeksi siirtyneen Heponiemen paikan kakkosketjusta ottaa Jyri Junnila. Oululaisten rosterin avainpelaajista sivussa on myös pakki Jani Hakanpää, jonka korvaa viime keväänä Suomen mestaruuden ratkaissut Aleksi Mäkelä.

– Tuskin he ovat pitkään poissa, mutta tänään kumpikaan ei ole pelikunnossa, päävalmentaja Mikko Manner kommentoi Kalevan mukaan.

Tapparan rosterista puolestaan puuttuu tähtipakki Valtteri Kemiläinen. Hänenkään ei pitäisi tiettävästi olla ainakaan loukkaantunut.

Mielenkiintoinen kokoonpanouutinen tulee myös Vaasassa vierailevan Jukurien leiristä. Viime kaudella Pelicansia edustanut taiturimainen Vadim Pereskokov debytoi mikkeliläisten paidassa uuden joukkueensa kolmosketjussa. Ketjukaverit ovat laituri Joonas Kalliola ja sentteri Markku Flinck.

Liigassa pelataan keskiviikkona kaikkiaan viisi ottelua. HIFK-Pelicans, SaiPa-Lukko ja Ässät-HPK sekä mainitut Oulun ja Vaasan kamppailut pyörähtävät vauhtiin kello 18.30 alkaen.