Winnipeg Jets ja Florida Panthers kohtaavat tänään perjantaina toistamiseen Helsingissä pelattavassa NHL-matsissa. Jets voitti torstaina lukemin 4-2. Miten mahtaa käydä tänään?

tarjoaa tähänkin otteluun huiman 100€ riskittömän vedon uusille asiakkaille. Voit esimerkiksi lyödä Jetsin voittoa kertoimella 2,20.

Jos Jets voittaa, saat 220€. Jos taas Jets häviää, saat rahat heti takaisin ilman kierrätysvaatimuksia.

Lyö otteluun mikä tahansa veto ja saat mukavasti lisäjännitystä. Ja tämä lisäjännitys on tarjolla siis täysin riskittömästi! Tarjous on voimassa toistaiseksi eli voit lyödä vetoa myös mistä tahansa muustakin viikonlopun ottelusta.

Lyö 100€ riskitön veto – toimi näin:

1. Siirry lle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 100€
3. Lyö riskitön veto haluamaasi kohteeseen. Esimerkiksi Jetsin voitosta on tarjolla tällä hetkellä kerroin 2,20. 100€ panoksella voitto olisi 220€.

Huomio: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille. Jos riskitön vetosi ei voita, rahat tulevat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia (100€). Jos riskitön vetosi voittaa, saat voitot – panos mukaan luettuna tilillesi. Nettovoitot (koko voittosumma – panos) tulee kierrättää kerran 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1.50 – järjestelmät eivät täytä kierrätysehtoa.