Florida Panthers koki maanantain NHL-kierroksella karsean takaiskun, kun joukkueen tähtisentteri Vincent Trocheck loukkaantui vakavasti. Paareilla ulos kaukalosta kannettua Trocheckia odottaa raporttien mukaan ”pitkä poissaolo”.

Panthers lainasi maanantaina juuri ennen ottelua keskushyökkääjä Maxim Maminin KHL:ään Moskovan TsSKa:n riveihin, joten joukkueen sentteriosasto on hyvin kapea tällä hetkellä.

The Athletic -lehden toimittaja George Richardsin mukaan Panthers on luultavasti pakotettu nostamaan suomalaislupaus Henrik Borgström AHL:n puolelta ylös.

– Panthers tarvitsee Borgströmin tyyppistä pelaajaa juuri nyt. Hän teki AHL:ssä 14 ottelussa 14 pistettä. Hän on pelannut hyvin, mutta se ei ole Panthersin tärkein asia. GM Dale Tallon lähetti Borgströmin kehittymään AHL:ään, jotta hänestä tulisi valmis NHL:ään. Panthers ei haluaisi hoputtaa Borgströmin kehitystä. Asioita kuitenkin tapahtuu… Trocheckin menetys muutti kaiken ja se saattaa myös pakottaa Tallonin tekemään ratkaisuja aikaisemmin kuin hän olisi halunnut, Richards mainitsi.