Nuoret Leijonat haastavat Kanadan – tässä peliajatus puolivälierään!

Jääkiekon U20-kisat ovat jännittävässä vaiheessa. Nuoret Leijonat kohtaavat torstain vastaisena yönä Kanadan. Ottelussa on isot panokset: voitolla pelit jatkuvat välierissä ja tappio tietäisi mitalisauman sulamista.

Nuorten Leijonien kisat eivät ole sujuneet aivan niin hyvin kuin ehkä ennen turnausta olisi voinut toivoa. Alkulohkossa sekä Yhdysvallat että Ruotsi osoittautui sinivalkoisia paremmiksi ja ennen kaikkea tehokkaammiksi. Sen sijaan Nuoret Leijonat otti rutiinivoitot Kazakstanista ja Slovakiasta. Näiden voittojen ansiosta paikka puolivälieristä aukesi.

Nyt torstain vastaisena yönä Nuorten Leijonien on syytä pelata turnauksen ylivoimaisesti paras peli. Se on kuitenkin täysin mahdollista!

Lyö otteluun 20€ riskitön veto

Peliyhtiö Betsafe tarjoaa kaikkiin U20-kisojen kohteisiin 20€ riskittömän vedon. Tarjous koskee uusia asiakkaita, jotka tekevät talletuksen. Riskittömän vedon lisäksi saat lunastettua 100% talletusbonuksen 200€ asti. Tämä paketti on loistava, mutta se on voimassa vain kisojen ajan.

Toimi näin:

1. Siirry Betsafelle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Käytä 20€ riskitön veto jääkiekon MM-kisoihin.

Mitä lapulle?

Parhaat peliajatukset löytyvät Suomen venymisestä voittoon asti. Suomen suorasta voitosta on tarjolla peräti kerroin 5,00. Näin 20€ panoksella saisit 100€ Suomen voittaessa. Jos uskot Suomen voittavan vasta jatkoajalla/rangaistuslaukauksilla, saat Suomen kertoimeksi 3,50. Näin 20€ panos toisi 70€ voiton.

Minkälaiset mahdollisuudet Nuorilla Leijonilla on?

Nuorilla Leijonilla on erinomainen ryhmä kisoissa. Ennen kisoja se voitti Kanadan harjoituspelissä ja vielä samaisessa Vancouverin hallissa, jossa joukkueet taas iskevät yhteen. Laadullisesti Suomella ei ole mitään hävettävää, mutta pelillinen vire on isäntien puolella. Suomi on siis tässä koitoksessa altavastaaja.

Nuorten Leijonien päävalmentaja Jussi Ahokas on toivonut puolivälierän alla, että kärkihyökkääjät olisivat ottelussa iskussa. Eeli Tolvaselta odotetaan maaleja, ja Rasmus Kuparin sekä Aleksi Heponiemen esiinmarssia odotetaan. Ylivoimalle tarvitaan myös vastuunkantajia, jotta tulosta syntyisi.

Viisikkopelissä Suomella pitäisi olla kaikki saumat pärjätä hyvin. Puolivälierän alla teemoiksi nousevat tehokkuus ja tiivis pelaaminen. Suomi ei ole voittanut vuoden 2016 MM-kultajuhlien jälkeen yhtään suurempaa kiekkomaata. Ehkäpä ensi yönä odottaa yllätys!