NHL-tähti riidoissa valmentajan kanssa – suomalaisvahti valmistautuu lisävastuuseen!

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin NHL-joukkueen suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo varautuu ottamaan suurempaa roolia torjuntatöistä ykkösveskari Sergei Bobrovskin riidellessä valmennusjohdon kanssa.

Yhtenä NHL:n parhaista maalivahdeista pidetyn Bobrovskin välit Columbuksen päävalmentajan John Tortorellan kanssa ovat tulehtuneet pahemman kerran.

Venäläisvahti hyllytettiin eilisestä ottelusta rikottuaan joukkueen sisäisiä sääntöjä.

Bobrovskin tilanteesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa. Vielä ei tiedetä, jatkaako tähtivahti sopimuksensa loppuun saakka Columbuksessa vai kaupataanko häntä muualle.

Blue Jackets ei joutunut kuitenkaan hätään Bobrovski-hässäkän vuoksi.

Maalille Predatorsia vastaan komennettiin Korpisalo, joka pelasi vähäisistä peliminuuteistaan huolimatta joukkueelleen vakuuttavan 4-3-jatkoaikavoiton.

– En ole pelannut paljon pelejä lähiaikoina, joten tuo oli hyvä voitto. Teki hyvää pelata ja auttaa joukkuetta. Menen nyt vain päivä kerrallaan, Korpisalo sanoi Fox Sportsille.

– Kun ei pelaa paljoa, on tehtävä parhaansa joka päivä harjoituksissa. Harjoituksilla on silloin selvästi suurempi merkitys. Silloin pitää tehdä parhaansa päivittäin, jotta tietää olevansa valmis komennuksen tullessa, suomalainen linjasi.

Lähde: Fox Sports