NHL:n tähdistötapahtumassa nähdään tänä vuonna hieno suomalaisedustus.

Mukana on peräti neljä suomalaista: sekä Sebastian Aho (Carolina Hurricanes), Mikko Rantanen (Colorado Avalanche) että Miro Heiskanen (Dallas Stars) edustavat omia NHL-seurojaan ensimmäistä kertaa. Sen lisäksi mukana on kokenut Pekka Rinne, joka edustaa Nashville Predatorsia tapahtumassa.

Suomen aikaa perjantaiyönä vuorossa oli ensimmäinen edustustehtävä – mediapäivä. Leijonista tuttu kolmikko pääsi vuorotellen sekä kansainvälisen että suomalaismedian pihteihin.

– Yritän nauttia tapahtumasta. Täällä on paljon loistavia pelimiehiä, joita olen katsonut kasvaessani kotona. Tästä tulee varmasti hauskaa, Rantanen ynnäsi medialle.

– En olisi uskonut pelaavani ensimmäisellä kaudella täällä. Mutta nautitaan tästä, tämä on hieno juttu, Heiskanen summasi.

Eri seurat ovat kuvanneet nuorukaisten matkaa hienolla tavalla tähdistötapahtumaan. Kulissien takaa löytyy kolme innokasta nuorukaista.

Katso tunnelmia tapahtumasta tästä:

z - Dallas Stars

@DallasStars
No nerves as usual for Miro Heiskanen as he meets with the media on day one. The fun begins tomorrow with #NHLAllStar Skills at 8:00 PM on @NBCSN.

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
Welcome to #NHLAllStar weekend, Gabe Landeskog and Mikko Rantanen!

#GoAvsGo

Carolina Hurricanes

@Canes
Your All-⭐️

Carolina Hurricanes

@Canes
.@SebastianAho is excited to be your #NHLAllStar

Nashville Predators

@PredsNHL
Talking #Preds at #NHLAllStar Media Day.