Parhaat diilit Super Bowliin

Super Bowl on niin suuri urheilutapahtuma, että sen voi sanoa kiinnostavan yli lajirajojen. Näin myös monet kiekon ystävät löytävät itsensä NFL-finaalin ääreltä.

Super Bowlin seuraamisen oheen kuuluu vaikka mitä hauskaa: kattava ruokatarjoilu, pitkät spekuloinnit ennen peliä ja viihdyttävä Halftime Show. Ja itse pelikentällä tapahtuu tietysti pääasia.

Tällä kertaa Super Bowlissa nähdään kestomenestyjä New England Patriots ja pitkästä aikaa finaaliin asti selvinnyt Los Angeles Rams.

Betsafe tarjoaa yhden erittäin olennaisen lisämausteen Super Bowliin – saat otteluun neljä 10 euron arvoista livevetoa. Saat livevedot, kun lyöt ensin vähintään 1 euron vedon Super Bowlista. Näiden lisäksi pääset rullailemaan Starburst-kolikkopeliä 50 ilmaiskierroksen verran.

Super Bowl alkaa maanantain vastaisena yönä klo 01.30. Ottelu pelataan Mercedes-Benz Stadiumilla Atlantassa.

Hyödynnä etusi Super Bowliin:

1. Siirry Betsafelle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö 1€ veto Super Bowlista. Saat tämän jälkeen neljä 10€ arvoista live-vetoa peliin.

Lue myös:

Tarjous on voimassa vain uusille Betsafen asiakkaille.Tarjous on voimassa maanantaihin klo 06.00 asti.

Tarjolla on myös superkertoimia:

Betsafe tarjoaa lisäksi otteluun kahdeksan superkerrointa. Pääset valitsemaan näistä kolme. Superkerroin tarkoittaa sitä, että saat normaalin kertoimen päälle vielä bonusosan. Näin pääset lyömään otteluun mahtavilla kertoimilla.

Esimerkkejä superkertoimista löytyy useita – alapuolelta löydät esimerkin yhdestä nostosta!

Super Bowlin voittaja

Los Angeles Rams 3,00
New England Patriots 2,40

Kun kohde aukesi, oli Rams merkittynä suosikiksi ottelun. Panokset liikkuivat nopeasti Patriotsille, mutta silti joukkueiden pitäisi olla todella tasaväkisiä. Rams ja rahat kolminkertaisesti takaisin vaikuttaa loistavalta tarjoukselta!

Hyödynnä superkerroin TÄSTÄ.

K18 & pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi