Mitä ihmettä? Lauri Korpikoski palasi Liigaan – yksi tilasto hämmästyttää: ”Piti vetää sen jälkeen 10 minuuttia happea”

© Kuva: Juha Tamminen
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

TPS sai keskiviikkoiltana erinomaisia uutisia, kun konkarihyökkääjä Lauri Korpikoski sai tililleen kauden ensimmäisen Liiga-ottelunsa.

32-vuotias TPS-kasvatti esiintyi heti pirteästi turkulaisten kakkosketjussa, mutta pistetili ei vielä auennut, kun Lukko nappasi 4-1-vierasvoiton.

– Oli vaikea peli. Olisin kaivannut vähän enemmän viisikoin pelaamista. Mutta eiköhän tämä tästä. Kunhan saa pienet ajatukset kuntoon – välillä huomasi, että mietti vielä sen puoli sekuntia liian pitkään tai kiekot pomppivat. Mutta tästä parannetaan, Korpikoski kommentoi Leijona.comille heti ottelun päätyttyä.

Kaikesta huolimatta Korpikoski vaikutti heti fyysisesti vahvalta, joten harjoituksissa on tehty lujasti töitä. TPS-konkari räväytti myös avauserässä tiskiin yllättävän tuloksen, sillä hänen huippunopeutensa oli yhdessä pelitilanteessa 38,9 km/h. Kyseinen tulos oli kovempi kuin kenelläkään muulla (katso täältä).

– Hauska tilastomerkintä. Sen jälkeen piti vetää varmaan 10 minuuttia happea vaihdossa, Korpikoski kuittasi.

Leijonat.com seurasi ottelua paikan päällä Turussa. Mikäli haluat katsella ottelun tunnelmia, seuraa meitä Snapchatissa tunnuksella: leijonatcom!

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!