ESPOO. Kokenut Michelle Karvinen (tehot 1+2) otti joukkueensa reppuselkään torstaina upealla tavalla, kun Naisleijonat marssi MM-kisojen välieriin kaatamalla Tshekin tiukan väännön jälkeen maalein 3-1.

Ottelu oli kotijoukkueelle kaikkea muuta kuin helppo. B-lohkon voittoon marssinut Tshekki piinasi Suomea pelissä urakalla. Joukkue karkasi toisessa erässä jo 1-0-johtoon.

Sen jälkeen show’n varasti Karvinen, joka käänsi pelin suorituksillaan leijonaryhmälle. Kokenut kiekkotaituri iski ensin pelin tasoihin ylivoimalla.

Tasoitusmaalin jälkeen nähtiin koko illan komein suoritus: Karvinen kiemurteli Tshekki-pakiston keskeltä avopaikkaan ja tarjoili kiekon vielä Susanna Tapanille, jolla oli helppo työ iskeä kiekko lähes tyhjään Tshekki-maaliin.

Maali ja Karvisen tehoilta käänsi pelin lopullisesti Suomelle. Tshekki taisteli vielä kolmannen erän – ilman tulosta. Suomen kolmannen maalin pommitti kapteeni Jenni Hiirikoski – Karvisen syötöstä.

Voiton myötä Suomi jatkaa pelejään välierissä, jossa vastaan asettuu Kanada. Tuoreet uutiset ja otteluohjelma löytyvät aikataulun varmistuttua erikoissivuiltamme TÄSTÄ.