Vain tilastotappio? Suomalaisveskarin voittokulku Pohjois-Amerikassa päättyi – joukkueelta paha sulaminen

© Kuva: Getty Images

Upeaa kevättä Toronto Marliesissa pelaava maalivahti Kasimir Kaskisuo koki joukkueineen ensimmäisen tappion kevään pudotuspeleissä, kun Marlies hävisi AHL:n välierien toisessa osaottelussa Charlotte Checkersille maalein 3-5.

Ottelu alkoi Marliesin kannalta mainiosti ja joukkue johti mittelöä vielä toisen erän loppupuolella 3-0, mutta suli sen jälkeen pahasti, kun ainoastaan Checkers onnistui loppukamppailun ajan maalinteossa.

Checkers tasoitti samalla ottelusarjan voitot 1-1:een.

Marlies oli ennen varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa pelattua ottelua voittanut kaikki kevään kahdeksan pudotuspeliään.

Kaskisuon tilastot pysyivät häviön jälkeenkin edelleen upealla tasolla, sillä kamppailussa 20 laukausta 24:stä torjunut suomalainen on pysäyttänyt kiekot yhdeksässä pudotuspelissä nyt torjuntaprosentilla 94,0 päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1,77.

Marliesin ja Checkersin välinen ottelusarja jatkuu keskiviikkona ja AHL-finaaleihin selviää neljällä voitolla.

LUE MYÖS: Terveisiä NHL:ään! Suomalaismaalivahdin tilastot ällistyttävät AHL:ssä

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!