TPS on osoittanut tukensa erikoisen näköistä ruokaa joukkuetovereiden kanssa saaneelle Tappara-pakki Ben Bloodille.

Puolustaja kohautti eilen keskiviikkona Ässien ja tamperelaisten välisen kohtaamisen jälkeen. Porilaisjoukkuettakin aikoinaan edustanut puolustaja lisäsi Twitter-tililleen tällaisen kuvan Tapparalle tarjoillusta pelin jälkeisestä ruuasta.

Benny Blood

@BennyBlood24
Post game meal in @PorinAssat tonight. 3 games this week. I want to help make sure this doesn’t happen again. I have simple, inexpensive, easy, tasty recipes. Please PLEASE contact me @smliiga I would love to help you give the players the nutrition they deserve.

– Ässät-ottelun jälkeinen ateria tänä iltana. Kolmen ottelun viikko. Haluan auttaa varmistamaan, ettei tämä tule enää toistumaan, Blood kirjoitti kuvan oheen.

– Minulla on yksinkertaisia, halpoja, helppoja ja maukkaita reseptejä. Ottakaa Liiga minuun yhteyttä. Haluaisin mielelläni auttaa pelaajia saamaan heidän tarvitsemansa ravinnon.

Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen oli kertonut Satakunnan Kansalle myöhemmin, mitä ruoka oli.

– Kyseessä oli italianpata. Ainekset olivat oikeat, mutta lopputulos… Pahoittelimme asiaa. Annos ei kuulu normaaliin kulttuurimme. Annosten pitää maistua ja myös näyttää hyvältä.

TPS puolestaan lupaa nyt Twitterissään, että mikäli jenkkipakki on turkulaisten ja Tapparan välisessä kohtaamisessa kirvesrintojen kokoonpanossa, on hänellä mahdollisuus nauttia Liigan parhaasta pelin jälkeisestä ateriasta.

– Se on nyt kiinni sinusta, turkulaisten tililtä paineistettiin.

HC TPS

@HCTPS
Hey @BennyBlood24. We are very sorry for what happened in Pori. As you know, Pori is Pori.😢

Anyways, If you manage to fit in Tappara’s roster next Friday you’ll have a chance to enjoy the best post game meal in Liiga. It’s up to you now🙋‍♂️
#HCTPS #Turku #Liiga #Realfood

TPS lähetti naljailua myös jonkinlaisen paikallisvihollisen, eli Porin suuntaan.

– Olemme pahoillamme siitä, mitä Porissa tapahtui. Mutta kuten tiedät, Pori on Pori, twiitissä luki ja sanomaa oli vahvistettu suruhymiöllä.

TPS ja Tappara kohtaavat Turussa 27. syyskuuta.