CHL: HPK – Rungsted 08.10. klo 19:00 | Katso ottelu suorana ja ilmaiseksi

HPK pelaa viidennen kierroksen CHL-ottelunsa tanskalaista Rungstedia vastaan. HPK:n tilanne jatkopaikan suhteen alkaa olla huono, sillä jatkoon päästäkseen sen on voitettava molemmat Rungsted -ottelunsa suoraan, eikä sekään takaa vielä mitään. Ottelu alkaa tiistaina klo 19:00. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi NordicBet TV:stä.

Viime kierroksen kotitappio EV Zugille juuri ennen Liigakauden alkua antoi pahan kolauksen HPK:n jatkohaaveille. Tämän ottelun jälkeen HPK on tahkonnut Liigaa ja on tällä hetkellä sarjan keskivaiheilla. Kerho ei ole täysin vielä toipunut viime kauden jälkeen kokemistaan pelaajamenetyksistä. Rungstedia vastaan Antti Pennasen suojatit lähtevät selkeinä suosikkeina otteluun.

Tanskalainen Rungsted on nimittäin lohkon peränpitäjänä ilman pisteitä. Joukkueesta ei ollut hätistelemään laadukkaita Plzeniä ja EV Zugia. Maaliero neljän ottelun jälkeen on alakuloinen 7-23. Kotimaan Metal Ligaen ei suju oleellisesti paremmin, sillä Rungsted miehittää peräpäätä myös siinä sarjassa. Joukkueen pitää parantaa paljon, jotta se pystyisi pistämään kampoihin peruslaadukkaalle Kerholle.

Hakeudu CHL:n kovien kamppailujen ääreen pistämällä NordicBet TV tulille. Et pety! Samalla kun näet ottelun, voit vaikka iskeä live-vedon sisään!

Näin katsot HPK:n pelin ilmaiseksi:

  1. Siirry NordicBetin sivuille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja valitse HPK:n ottelu
  3. Tililläsi pitää olla vähintään 1€, jotta näet ottelut.
Katso HPK:n ottelu ja laita vetoa sisään!

HPK:n otteluohjelma CHL:ssä:

To 29.08. klo 18:00 HC Plzen – HPK 5-4 ja.
La 31.08. klo 19:00 EV Zug – HPK 3-4 ja.
To 05.09. klo 19:00 HPK – HC Plzen 1-2 ja.
La 07.09. klo 19:00 HPK – EV Zug 1-3
Ti 08.10. klo 19:00 HPK – Rungsted
Ti 15.10. klo 20:30 Rungsted – HPK