Jos Aleksander Barkov tai Sebastian Aho tekee maalin, tarjoaa 50 euroa bonusrahaa. Tarjous on voimassa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelattavaan NHL-matsiin Florida Panthers – Carolina Hurricanes.

Tarjouksen lunastamiseksi sinun tulee vain lyödä vähintään 1 euron veto otteluun ennen ottelun alkamista. Kun lyöt vedon, sinun tulee vain huolehtia, että minimikerroin kohteeseen on 1,50.

Voit näin lyödä ennen matsin alkua vaikka vedon Floridan voiton puolesta 1€ panoksella. Sitten vain toivot, että matsissa nähdään Barkovin tai Ahon maali. Maalista saat kaupan päälle 50€ bonusrahaa tilillesi.

LUNASTA TARJOUS NÄIN:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö vähintään 1 euron veto otteluun Florida Panthers-Carolina Hurricanes ennen matsin alkua (min. kerroin 1,50). Jos Barkov tai Aho tekee maalin, saat 50€.

Lisätietoa:

– Tarjous on voimassa vain uusille in asiakkaille.
– Saat Aleksander Barkovin tai Sebastian Ahon tehdessä maalin varsinaisella peliajalla 50 euroa bonusrahaa keskiviikkona 9.10. klo 15:00 CEST mennessä.
– Bonusraha tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1.50. Eli yhteensä sinun tulee panostaa 150 euroa.