Kuten sivustomme aiemmin tänään kirjoitti, jatkuu TUTOssa kautensa aloitaneen kohuhyökkääjä Jonne Virtasen ura muualla. TPS:stä syksyllä kenkää saanut pelaaja on saanut työtarjouksen, jonka takia hän siirtyy toisaalle välittömästi.

Syksyn näytöt tulevaan ovat olleet rautaiset. Virtanen pelasi TUTOssa seitsemässä Mestis-pelissä pistein 3+3=6. Joukkueen kotisivujen tiedotteessa muistutettiin, että Virtanen luuti turkulaisseurassa talkoohengessä nollan euron palkalla.

Urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola oli Virtasen lähdön myötä ristiriitaisissa tunnelmissa.

– Ensinnäkin iso kiitos Jonnelle siitä panoksesta, jonka hän antoi seurallemme. Olisimme mielellään nauttineet hänen palveluksistaan pidempään, mutta kyllä me tiesimme sopimusta tehdessä, että tämä on edessä ennemmin tai myöhemmin.

– Jonne on ammattipelaaja parhaassa iässä, joten oli päivänselvää, että se päivä koittaa vielä, kun joku tulee ja tarjoaa hänelle ammatinharjoittamisesta kuuluvan korvauksen, jonka voi markkina-arvolla määrittää. Haluamme toivottaa Jonnelle koko seuran toimesta onnea uuteen seuraan ja sen tuomiin haasteisiin, meidän suuntaan hänellä on ovi auki aina.

TUTO miehittää Mestiksessä uuteen viikkoon lähdettäessä kuudetta sijaa.

LUE MYÖS: The Hockey News tylyttää: Kasperi Kapanen syksyn NHL-floppien joukossa

LUE MYÖS: Kaapo Kakon NHL-paidat vietiin New Yorkissa heti käsistä – suomalaistähti yllätti fanin upealla tavalla – ”En unohda tätä koskaan”