NHL:ssä nähtiin aiemmin tällä viikolla yllättävä pelaajasiirto, kun Chicago Blackhawks kauppasi Aleksi Saarelan Florida Panthersiin.

22-vuotias suomalaishyökkääjä siirtyi vasta kesällä Blackhawksin organisaatioon, eikä hän ehtinyt pelaamaan NHL:n puolella otteluakaan. Farmissa vastuuta tuli puolestaan viidessä ottelussa vaatimattomin tehopistein 0+1.

Panthersia läheltä seuraavan toimittaja Frank Rekasin mukaan kauppaamiselle oli vakavia syitä.

– Kuulin juuri mielenkiintoisia uutisia Saarelasta. Itsekkyys on yksi niistä. Hänet kaupattiin toistamiseen hänen asenteesta vuoksi. Toivottavasti hän ryhdistäytyy Springfieldissä, toimittaja paljasti Twitterissä.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Frank Rekas 🏒⚾️🥃

@FrankRekas
Just heard some interesting news about Aleksi Saarela. Selfish was one of them. Second time he’s been traded for his attitude. Hopefully he can straighten out in Springfield.

Rekasin saama tieto ei ole tosin mikään uusia asia. Asenneongelmista on tihkunut aiemminkin tietoa, mutta mikäli toimittajan saamat uutiset pitävät paikkaansa, niin asiassa ei ole tapahtunut toivottua kehitystä.

Aiemmin Saarela pelasi reilut kaksi vuotta Carolina Hurricanesissa, josta hänelle jäi todella huono maku. Suomalainen lyttäsi ex-organisaationsa kesällä Satakunnan Kansan haastattelussa.

– Kyllähän se turhautti, kun muissa organisaatiossa tuli NHL-kutsuja kaikennäköisille unisille, jotka eivät ole eläessään tehneet 20 pistettä kaudessa, Saarela tylytti tuolloin.