Kalle Kaskisen asema turvattu? Kriisiseura TPS:n tilanne puhuttaa – vedonlyöntiyhtiö povaa potkuja toiselle valmentajalle

© Kuva: Ilari Isotalo

Kriisiseura TPS:n matka Liigassa puhuttaa myös vedonlyöjiä.

Joukkue kyntää sarjassa pohjamudissa – eikä seuran imago ole ottanut syksyn mittaan kuin takaiskuja. Tämä on näkynyt myös seuran katsojaluvuissa, jotka ovat laskeneet pitkin kautta.

Ässät- ja Tappara-pelit kokosivat halliin vielä yli 6000 katsojaa, mutta sen jälkeen käyrä on ollut synkkä: Lukko- ja HPK-matseissa väkeä oli enää runsaat 4000 ja kotijoukkueen osalta aneemisissa KooKoo- ja Pelicans-kohtaamisissa katsojia oli enää vain alle 4000.

Tilanne herättää kiinnostusta myös vedonlyöntimaailmassa: kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö NordicBet kertoo avanneensa jo kohteen katsojamäärien veikkaamiseen.
Viime vuonna TPS:n katsojakeskiarvo runkosarjassa oli 5462. Tämänhetkinen luku on vain 4746, mutta katsojamagneettijoukkueista Kärpät ja HIFK eivät ole vielä Turussa vierailleet.

NordicBet pitää todennäköisimpänä, että katsojamäärä jää joko välille 4000-4500 tai 4500-5000. Jos luku kipuaisi vielä yli 5000:n, saisi rahat takaisin peräti 12-kertaisesti, yhtiö tiedottaa.

Kaskinen saa pitää paikkansa?

TPS on pyörinyt pitkin kautta esillä myös yhtenä mahdollisena valmentajaa vaihtavana joukkueena. Ykköseksi turkulaisseura ei silti nouse edes vedonlyöntiyhtiöiden papereissa – kiitos Kalle Kaskisen turvatulta vaikuttavan aseman.

Moni on epäillyt TPS:n jo pidempään vaihtavan käskijää kaukaloiden vaikeuksien takia – turhaan. Urheilutoimenjohtaja Antero Nittymäki teki omat johtopäätöksensä ja irtisanoutui, ja esimerkiksi NordicBet pitääkin todennäköisimpänä, että seuraavaksi päävalmentajaa vaihtaa TPS:n sijaan SaiPa.

Tero Lehterä on johtanut SaiPan keskikastiin. Hänen potkujen kerroin on kuitenkin vain 2,25. Kaskisen vastaava lukema on 2,5. Kolmanneksi todennäköisintä on vedonlyöntiyhtiön mukaan Sport – Ari-Pekka Pajuluoman kerroin on syksyn tuoreesta jatkodiilistä huolimatta enää 5,0.

TPS:n vire pääsee testiin seuraavaksi perjantaina, kun joukkue matkaa Lukon vieraaksi. Lauantaina joukkue kohtaa puolestaan SaiPan kotonaan.

LUE MYÖS: Hitti vai huti? Liiga-seura KalPa viettää 90-vuotisjuhlia – pelaa erityisillä pelipaidoilla

LUE MYÖS: Onko tässä Liigan syksyn komeetta? Tyvipäähän tuomitulla KooKoolla upea kuukausi – nousee taulukoissa raketin lailla

LUE MYÖS:  Jesse Puljujärvi Leijoniin? Fanit listaavat: nämä nimet vahvistavat maajoukkuetta

LUE MYÖS: Uusi Liiga-ennätys! Kärpät-komeetta teki historiaa – ohitti yli 20 vuotta vanhan nollaputken


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.