Jesse Puljujärven pirteä alku kaudella Suomessa kiinnostaa myös Kanadassa asti.

Eri kanadalaismediat ovat uutisoineet laajasti nuoren NHL-lupauksen paluusta kotimaahansa. Puljujärvi jatkoi tehokkaita otteitaan keskiviikona, kun Kärpät kaatoi Lukon maalein 4-2. Ottelussa tehot 1+1 kerännyt Puljujärvi kaunisteli omia tehojaan: nuorukainen on iskenyt nyt 17 peliin tehot 11+7=18.

Pirteä alku palkittiin myös kutsulla Leijoniin: Puljujärvi on mukana Suomen kokoonpanossa, kun maajoukkue aloittaa kautensa Karjala-turnausessa.

Tuon turnauksen kiinnostavuusarvo on noussut heti myös rapakon takana. Toimittaja Bob Stauffer kertoo, että Oilersin GM Ken Holland matkustaa Suomeen turnausta varten.

Peleissä nähdään myös useita kykyjenetsijöitä. Puljujärven otteet ovat sen myötä varmasti suurennuslasin alla myös NHL:n suuntaan.

– Hän rakentaa pala palalta itseluottamustaan. Hän on oikeilla jäljillä – tilanne näyttää hyvältä, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi Sportsnetille.

LUE MYÖS: Jesse Puljujärvi mukaan Leijoniin! Jukka Jalonen puolustaa suomalaistaituria: ”Rohkea kaveri – nostan hattua”

LUE MYÖS: Hyppy Leijoniin! Liigan viime kauden komeetta hurmannut otteillaan – sai palkinnon: ”Nuorten takaa löytyy tällaisia tarinoita”

LUE MYÖS: Leijoniin muutoksia! Kevään MM-kultasankari jää sivuun – tulikuuma HIFK-tykki tilalle

LUE MYÖS: Leijonien joukkue, tuoreimmat uutiset ja otteluohjelma löytyvät kaikki kootusti tästä!

Bob Stauffer

@Bob_Stauffer
Oilers GM Ken Holland and a couple of scouts are expected to attend the Karjala Cup next weekend in Finland.
Jesse Puljujarvi will be representing Finland in that tournament.