TPS:ssä alkoi perjantaina ryminällä uuden valmentajan aikakausi, kun Marko Virtanen aloitti seuran päävalmentajana kovalla vieraspelillä.

Kalle Kaskinen sai lähteä seuran peräsimestä vain tunteja ennen illan ottelua. Tuore valmentaja hyppäsi tositoimiin käytännössä kunnolla näkemättä lainkaan uutta joukkuettaan. Puhumattakaan yhteisistä harjoituksista.

Poikkeuksellisen tilanteen myötä voi sanoa TPS:n pelanneen vielä perjantaina ”vanhoilla opeilla” – parissa tunnissa ei paljon ehditä muuttaa pelissä. Se näkyi myös kaukalossa: JYP oli lopulta värikkäässä pelissä parempi maalein 6-3.

Virtanen myönsi suoraan ottelun jälkeen poikkeuksellisen vaikean lähdön peliin.

– Aika haastavat lähtökohdat. Näin joukkueen pari tuntia ennen peliä. Kun tulin hallille, en edes tiennyt kokoonpanoa. Siitä lähdettiin liikkeelle. Näen, että tämä oli kuitenkin tärkeä tapahtuma – saatiin heti hyvää dataa pelistä, Virtanen pohti seuran Twitter-pätkällä.

Avauspelin jälkeen Virtanen ja TPS jatkavat pelejä nopealla aikataululla: lauantaina joukkue kohtaa Ilveksen kotonaan. Sen jälkeen alkaa maajoukkuetauko, jonka aikana alkaa Virtasen todellinen työ.

Uusi valmentaja toivotti heti kannattajat katsomaan ”uutta TPS:ää” lauantaina Turkuun. Terveiset faneille ovat selvät.

– Me tarvitsemme kaikki tähän mukaan. Meillä oli pitkät keskustelut ja neuvottelut seurajohdon kanssa tästä. Ja siitä, mitä he haluavat. He haluavat oikeasti muutosta. Minut on palkattu sitä tekemään. Meillä on selkeä visio, mutta tämä ei ole yhden miehen show, Virtanen painottaa.

LUE MYÖS: Ei voi olla totta! TPS sähläsi potkujen kanssa: päävalmentaja sai kenkää kesken vieraspelireissun

LUE MYÖS: Kriisipalaveri! TPS-fanien protesti tuotti tulosta – miljonääriomistajat astuvat esille avoimessa tilaisuudessa

LUE MYÖS: Vahvistus Liigaan? Lähde: SaiPa nappaamassa nuoren kiekkotaiturin Ruotsista

LUE MYÖS: Paluu Suomeen mahdollista? Näin Winnipeg-pomo kommentoi Ville Heinolan tilannetta

LUE MYÖS: Tulikuuma Liiga-taituri kokonaan sivussa – tässä on Ruotsin tuore joukkue Suomeen

HC TPS

@HCTPS
🎬TPS:n tuoreen päävalmentajan Marko Virtasen analyysi Jyväskylän illasta, tulevasta sekä terveiset TPS-kannattajille.
#HCTPS #Turku #Liiga #OleTPS