Pekka Rinne mukana karulla listalla – nämä viisi NHL:n nimimiestä flopanneet alkukaudella

© Kuva: Getty Images

Lukuisat NHL:n tähtistatuksen omaavat konkaripelaajat ovat alisuorittaneet pahasti alkukauden aikana. The Hockey News listasi sivuillaan viisi nimimiestä, joiden on nostettava tasoaan viime aikoina nähdystä.

Suomalaisväriä listaan tuo Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne. 37-vuotias konkari on pelannut alkukaudella 15 ottelua heikolla torjuntaprosentilla 89,8. Lukema on kaukana miehen huippuvuosien tilastoista. Viimeisen kuuden ottelun torjuntaprosentti on karmea 80,6 päästettyjen maalien keskiarvon näyttäessä kyseiseltä ajanjaksolta lukemaa 5,34.

Predatorsin valmennusjohto onkin luottanut jatkuvasti entistä enemmän Rinteen kakkosmiehenä usean kauden ajan pelanneeseen Juuse Sarokseen, joka on pelannut tällä kaudella 14 peliä (torjuntaprosentti 89,1)

Kiekkoraamattu nostaa Rinteen ohessa alkukauden floppipelaajien joukkoon New Jersey Devilsin raskaasti ylipalkatun ja siirtohuhuissa pyörivän puolustaja P.K. Subbanin, New York Islandersin kanssa 7-vuoden ja 49 miljoonan jatkosopimuksen solmineen Anders Leen, Tampa Bay Lightningin pisteissä mitattuna täysin hyytyneen Tyler Johnsonin sekä Detroit Red Wingsin konkarisentteri Dylan Larkinin.

LUE MYÖS: NHL-apu mukaan! Nuoret Leijonat saa kovan vahvistuksen Pohjois-Amerikasta – ”Tullut hyviä arvioita”

LUE MYÖS: Näitkö? Tulikuuma Joel Armia jyräsi NHL-supertähden jäähän – kova pommi puhuttaa

LUE MYÖS: Täydellistä! Mikko Koivu loisti NHL-juhlapelinsä ykköstähtenä – joukkuekaverit sekosivat täysin

LUE MYÖS: Hieno hetki! Mikko Koivu teki historiaa – Minnesotan faneilta upea reaktio