Nuoret Leijonat aloittaa MM-kisojen ratkaisupelinsä torstaina kovalla kohtaamisella, kun vastaan luistelee USA.

Vastustajan riveistä löytyy usea huippukisat pelannut nimi. Leijonat.com nostaa esille yhteensä viisi kärkipelaajaa, joiden kanssa Suomi saa olla torstaina tarkkana.

LUE MYÖS: Nuoret Leijonat kovassa paikassa MM-jäillä – näiltä huippunimiltä odotetaan enemmän

LUE MYÖS: Nuorten Leijonien joukkue, otteluohjelma ja tuoreet uutiset löydät tästä!

Seuraa näitä USA:n nimiä:

Trevor Zegras

Turnauksen paras pistemies on kerännyt neljässä pelissä hurjat tehot 0+9. Syötteleminen maistuu ja pelikaverit löytyvät komealla tavalla. Zegrasin lättyjen kanssa myös Nuoret Leijonat saa olla tarkkana.

Shane Pinto

Zegrasin passeista eniten maaleja tähän mennessä on tehnyt Pinto, joka pelaa myös vahvaa turnausta. 19-vuotias Ottawan lupaus pelaa ensimmäisiä maajoukkueturnaustaan junnuissa, mutta se ei ole näkynyt kaukalossa.

Oliver Wahlstrom

USA:n joukkueen kärkinimiä oleva Wahlstrom on koko kisojen kovimpia nimiä. Islandersin ykköskierroksen varaus pelasi jo vuosi sitten mahtavat kisat. Jos USA haaveilee menestyksestä, kääntyy katseet ratkaisupeleissä Wahlstromin suuntaan. Nuorukaisella on ikävät muistot vuoden takaa MM-finaalista Suomea vastaan, hän halunnee tiputtaa varmasti torstaina hallitsevan mestarin laulukuoroon.

K’Andre Miller

Jenkkien turnauksen ykköspakkeja. Miller pelaa illasta toiseen isoja minuutteja ja on potentiaalinen hyökkäysten tukija myös Suomea vastaan. Monipuolinen huippulupaus on Rangersin ykköskierroksen varaus kesältä 2018.

Spencer Knight

Yksi torstain taisto nähdään tolppien välissä. Justus Annunen ja Knight ovat mahdollisesti turnauksen parhaat maalivahdit. Kumpi vie torstaina taiston nimiinsä? Vastauksella voi olla iso merkitys jatkopaikan kannalta.