Juuse Saros tekemässä kovaa temppua – Predatorsissa tapahtumassa Pekka Rinteen syrjäyttäminen? ”Pitää vain tehdä parhaani – katsotaan, mihin riittää”

© Kuva: Getty Images

Pekka Rinteen ja Juuse Saroksen välinen kamppailu on yksi mielenkiintoisimmista suomalaisväännöistä, mitä NHL tarjoaa. Nashville Predatorsin maalin suulla on ollut viitteitä vallankumouksesta, eli Saroksen nousemisesta ykkösvahdiksi.

– Mitään ei auta ottaa itsestäänselvyytenä. Minun pitää vain tehdä parhaani ja katsotaan, mihin se sitten riittää, suomalaiskassari Rinne pyörittelee NHL:n verkkosivuilla.

Maalinkin iskenyt 38-vuotias kempeleläiskonkari on torjunut pikkumustia tällä kaudella vaatimattomasti 89,5 prosentin varmuudella. Forssan kasvatti Saroksen prosentit sen sijaan ovat hienoa luokkaa 91,4.

– Kaikki tietävät sen, että välillämme on kova kilpailutilanne ja me ymmärrämme sen. Samalla meidän välinen suhde on kuitenkin loistava, Rinne painottaa.

Kuten esimerkiksi torjuntaprosentit todistavat, on kausi ollut kokeneelle konkarille haastavahko. Toisinaan kansa jopa tylytti Rinnettä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa haluen Saroksen vievän tämän ykköstontin.

– Saros oli kieltämättä vahva runkosarjan loppupuolella. Mutta se ei ole minulle mikään ongelma. Itse en vaan pelannut silloin hyvin, Rinne lopettaa.

Nashville aloittaa taalaliigan pudotuspelit avauskierrokselta, jossa se punnitsee Arizona Coyotesin pelihuumorin.

LUE MYÖS:

Muistatko, kun Jarmo Kekäläisen hankinta torpattiin? Blue Jackets sai vihdoin haluamansa timantin

Abrsurdi koronavirustauko kovia kokeneen Mikko Rantasen onni? ”Oli huonoa tuuria – kaikki tuntuu hyvältä”

Mikko Koivun kipparoima Minnesota Wild rustasi tärkeän pahvin – ”Tunnen olevani yksi maailman onnellisimmista tyypeistä”


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille