Reppu alkaa heilumaan? Vakavan vamman selättänyt Jesperi Kotkaniemi ihastuttaa NHL-leirillä – joukkuekaveri kuvailee laukausta ”tuhoisaksi”

© Kuva: Getty Images

TSN:n toimittaja John Lu twiittasi Montreal Canandiensin Jesperi Kotkaniemestä lupaavan kuuloisen päivityksen. Porilaishyökkääjän tämä kausi on ollut jossain määrin pettymys, sillä juhannuksen 2018 ykköskierroksen kolmosvarauksen talvesta osa meni AHL:n puolella Laval Rocketissa.

Nyt alle 18-vuotiaiden maailmanmestarin ja hopeamitalistin arjessa puhaltavat taas positiivisemman oloiset tuulet. Toimittaja kertoi, että Kotkaniemi on treenannut NHL:n harjoitusleirillä etenkin laukaustaan tiuhaan. Tulosta on tullut.

– Laukaus on tuhoisa, joukkuekaveri Phillip Danault oli kuvaillut.

– Extratyön vuoksi Kotkaniemen laukaus lähtee ympyrästä kovaa ja vaivatta, Lu kirjoitti lisäksi.

Kotkaniemi on tehnyt töitä muidenkin asioiden parissa.

– Kaikki tietävät, että luistelu ei ole paras osa peliäni, pelaaja kertoi.

Pernavammasta toipunut pelaaja on tämän takia tehnyt siis myös luistelun ja jalkojen suhteen extraa.

Kotkaniemi nakutti uransa toisella NHL:n runkosarjakaudella 36 pelissä tehot 6+2=8 (-11). Farmissa Lavalin paidassa tahti oli tuhoisampaa: 13 peliä toivat pisteet 1+12=13 (0).

Habs kohtaa NHL:n pudotuspelien avauskierroksella Pittsburgh Penguinsin.

LUE MYÖS:

Loukkaantuminen jäi taakse – NHL:n suomalaispakki pääsemässä puolen vuoden tauon jälkeen vihdoin tositoimiin: ”Olen valmis”

NHL-kausi jatkumassa poikkeusoloissa – Tuukka Raskilta erikoinen kommentti: ”Maalivahdit ovat niin yksinäisiä, ettei meillä ole vihollisia, joten…”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.