HPK ei tarjoa sopimusta elokuun loppuun asti testissä olleelle kasvatilleen Erkka Seppälälle.

21-vuotias keskushyökkääjä hakee uralleen uutta vauhtia Mestiksen Kiekko-Vantaan riveistä. Vantaalaisjoukkue tiedottaa Seppälän sopimuksen kattavan tulevan kauden.

Kiekko-Vantaa oli taiturin perässä jo keväällä.

– Olimme kiinnostunut Erkasta heti kun aloimme rakentaa tulevan kauden joukkuetta. Erkka on äärimmäisen taitava pelaaja ja pelintekijä. Hän on tehnyt kovaa jälkeä junioreissa ja ollut tehokas myös Mestiksessä. Erkka tuo meille kärkiosaamista hyökkäyspäähän ja ylivoimalle. Hän pystyy pelaamaan niin sentterinä kuin laidassakin. Hienoa, että saimme Erkan Vantaalle, toteaa Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen seuran tiedotteessa.

Seppälä on pelannut urallaan 40 Liiga-ottelua HPK:ssa ja oli voittamassa keväällä 2019 Suomen mestaruutta. Liigaympyröissä rooli on ollut pieni ja pinnoja on syntynt ainoastaan 2 (1+1). Mestiksessä taituri on nakuttanut LeKin, Peliittojen ja Kiekko-Vantaan riveissä 35 ottelussa tehot 8+21=29.

Seppälällä on kovat odotukset tulevasta.

– Hyvillä mielin liityn joukkueeseen. Olin viime kaudella pienen pätkän täällä ja viihdyin todella hyvin ja nyt tullaan koko kaudeksi. Haluan ottaa ison roolin joukkueesta, saada paljon vastuuta ja sitä kautta päästä uralla eteenpäin. Tuleva kausi on minulle todella iso, Seppälä painottaa.