Aleksander Barkovin kipparoiman Floridan valmentajalle lähtöpassit – potkaisi pelaajaa kesken pelin!

© Kuva: Getty Images

Aleksander Barkovin kipparoiman Florida Panthersin apuvalmentaja Mike Kitchen saa etsiä uuden työnantajan ensi kaudella, seura ilmoitti tiistaina.

Panthers ei kertonut julkisuuteen syytä valmentajan lähdölle, mutta TSN:n lähteiden mukaan syynä oli 64-vuotiaan konkariluotsin käytös vaihtoaitiossa. Apuluotsi oli lähteen mukaan potkaissut täysillä omaa pelaajaansa kesken ottelun.

TSN:n mukaan kyseinen pelaaja olisi heittänyt suutuspäissään juomapullon vaihtopenkillä niin, että valmentaja oli saanut vedet päälleen. Tähän konkarivalmentaja olisi vastannut potkaisemalla pelaajaa alaselkään.

– Se ei ollut missään tapauksessa rohkaiseva kopautus. Tuollaiselle ei ole mitään sijaa lajissa, lähde kertoi TSN:lle.

Kitchen on meritoitunut NHL-valmentaja. Vuosina 2004-2006 St. Louis Bluesin päävalmentajanakin toiminut kanukki on voittanut apuvalmentajaurallaan kaksi Stanley Cupia (2013 ja 2015) Chicago Blackhawksin paidassa ennen siirtymistään Joel Quennevillen mukana Floridaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.