Jokerit tiedotti nettisivuillaan, että pakki Sami Lepistö palaa joukkueen remmiin loppukauden mittaisella sopimuksella.

– Hän tuntee joukkueen ja sarjan kuin omat taskunsa ja sopeutuu varmasti nopeasti jälleen päivittäiseen tekemiseemme. Saamme takalinjoillemme hänen myötään aimo annoksen kiekollista huippuosaamista ja tärkeää kokemusta, Jokereiden GM Jari Kurri kertoi.

Lepistö oli alkukauden pelaamatta, mutta viime kaudella maailmanmestari iski Jokereissa 61 runkosarjan pelissä tehot 8+17=25 (0). Kuuden pudotuspeliottelun saldo oli 1+2=3 (+4).

– Pitkään on ollut kovat pelihalut ja kiva on päästä takaisin hommiin. Uskoin, että Jokerit tekee liikkeitä, kun Mikko Lehtonen lähti joukkueesta, mutta en tiennyt, liittyvätkö ne minuun. Sitten Jarilta tuli soitto ja innolla hyppään takaisin messiin.

Leijonapakki on treenannut muun muassa Helsingin jäillä työttömien kanssa. Hänellä on kuulemma ollut ikävä joukkueen pariin pääsemistä, harjoittelua, peleihin valmistautumista, itse pelaamista ja sitä fiilistä, joka tähän kaikkeen liittyy.

Juhishan (Juhamatti Aaltonen) sen jo näytti, että Salmisaaresta pääsee hyvällä vauhdilla sisään, Lepistö nauroi ja viittasi Kärppien Aaltosen neljään syöttöpisteeseen paluuottelussaan Liigaan viime viikolla.

Lepistö aloittaa helsinkiläislaumassa neljännen kautensa putkeen. Kolmella edellisellä hän on toiminut joukkueen apukapteenina.