Liiga on tällä hetkellä tauolla, mutta kun pelit jatkuvat, kaikkien pelaajien tulee käyttää koko kasvot peittävää visiiriä, uutisoi Iltalehti.

Kyseisellä muutoksella pyritään ehkäisemään koronaviruksen leviämästä. Liigassa muun muassa SaiPa ja Sport ovat jo harjoitelleet kokovisiirin kanssa, joka vaatii hieman totuttelua.

Uusi muutos on herättänyt paljon keskustelua myös sosiaalisessa mediassa. Kaikki eivät ymmärrä kokovisiirin käytön hyötyjä.

– Mun jakeluun ei kyllä mee mitenkään, että mitä toi auttaa tartuntojen ehkäisyssä, kun pleksi on jokatapauksessa ”auki” suun kohdalta. Aivan täysin järjetön päätös, Sami Kuosmanen kirjoitti Twitterissä.

– Siis onko tuo ihan normaali visiiri-ristikko yhdistelmä, eli reiät suun kohdalla? Vai näenkö jotain väärin? Jos on, niin jää enää kysymys, ovatko kaikki menettäneet järkensä? Kimmo Kautio puolestaan kirjoitti.

– Ei tuo visiiri estä koronan leviämistä koska siinä on reikiä kuin reikäjuustossa. Naurettavaa toimintaa, Antti Mäkinen puolestaan huomautti.

– Onko ne alareunan reiät auki? Onko tuosta nyt oikeasti jotain hyötyä? Kuinka paljon tuo akvaario vaikuttaa pelaamiseen? Ossi-niminen henkilö kyseli.

Alta tai täältä näet Jonne Virtasen ottaman kuvan kokovisiiristä.