Leijonien urakalle tyly päätös – Venäjä marssi EHT-turnauksen voittoon

© Kuva: Venäjän Jääkiekkoliitto

Suomen urakka päättyi sunnuntaina Channel One Cupissa 1-5-tappioon Venäjää vastaan.

Leijonat sai otteluun ensimmäisessä erässä vahvan alun ja loi muutamia tilanteita isäntäjoukkueen maalille, mutta siitäkin huolimatta Venäjä iski avauserän ainokaisen, kun Vadim Shipahtsjov onnistui maalinteossa.

Toisessa erässä Venäjä karkasi puolestaan jo ratkaisevan tuntuisesti 3-0-johtoon, kun vasta 20-vuotias Dmitri Voronkov iski kiekon kahdesti ohi Jussi Olkinuoran. Toisessa erässä myös Suomi onnistui kahdesti maalinteossa, joista kuitenkin vain toinen osuma hyväksyttiin. Maalin iski läpiajosta Harri Pesonen.

Kolmannessa erässä Leijonilla oli vielä mahdollisuudet nousta peliin kunnolla mukaan, mutta tällä kertaa lisäosumia ei syntynyt kuin Venäjän toimesta, kun Pavel Karnaukhov ja Andrei Kuzmenko iskivät vielä lisäosumat päätöserän lopulla.

Voiton myötä Venäjä marssi turnausvoittoon, kun se nappasi kolmesta ottelustaan kolme voittoa. Suomi oli turnauksen kolmas.

Näet Channel One Cupin tulokset, sarjataulukon, pistepörssin täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.