Vaikka Patrik Laine on ollut otsikoissa ja melkoisessa pyörityksessä läpi lähiajat, jaksaa pelaaja heittää huumoria ja huulta esimerkiksi toimittajiille.

Bally Sports Columbus

@BallySportsCBUS
"They just scored three in the first, what do you mean they need goal scoring help?"

Meet one of the new members of @BlueJacketsNHL Patrik Laine!

Winnipeg Jetsin juhannuksen 2016 ykköskierroksen kakkosvaraus Laine on tullut taalaliigassa tutuksi maalitykkinä, sillä 306 runkosarjan peliä on taittunut pistein 140+110=250 (0), lisäksi 24 pudotuspeliottelun saldo on 8+8=16 (+3).

Juuri maalien tekemisestä Laine ja eräs toimittaja saivat aikaan huvittavan keskustelun. Kun Lainetta kehuttiin maalintekijäksi ja samalla Blue Jacketsin kerrottiin tarvitsevan osumia, suolasi hyökkääjä toimittajan joukkueen Youtube-kanavan videolla.

– Columbus teki juuri kolme maalia avauserään. Mitä siis meinaat, kun sanot heidän tarvitsevan apua? suomalainen virnisti viitaten kolmella maalilla lauantai-illan Columbus-Tampa Bay Lightning -peliin.

Ensiksi mainittu voitti sen 5-2 latoen avauserässä kolme maalia vain vartin sisään.

– Maalien tekeminen on yksi niistä asioista, joissa olen erittäinkin hyvä. Jos pystyn auttamaan joukkuetta, ei sillä ole väliä, onko kyse maaleista vai auttamisesta joillakin muilla keinoin.

LUE MYÖS:

Joel Armian rusikoinut pelaaja joutui vastaamaan teoistaan nyrkein – sai muutamia kovia iskuja: ”Mahtavaa, kun kaveri ottaa roolia”

”Se on vaikea kysymys, enkä haluaisi ajatella sitä” – myrskyn silmässäkin ollut Patrik Laine antoi ensi kertaa kommentteja Columbus-miehenä

Jarmo Kekäläinen ”etsintäkuulutettiin” – Patrik Laineen napannut osaaja ryösti kuulemma koko Winnipeg Jetsin

”Näin rakennetaan joukkueita menestymään ja pudotuspeleihin” – Jets ei itke Patrik Laineen eikä Jarmo Kekäläinen Pierre-Luc Duboisin perään

Columbus Blue Jackets julkaisi kuvan: tällä pelinumerolla Patrik Laine pelaa

Winnipeg Jetsin kapteenilta mystinen kommentti – katuu käytöstään Patrik Lainetta kohtaan

Ei mikään ihannetilanne! Tällaisia senttereitä Patrik Laine saa vierelleen Columbuksessa

Jarmo Kekäläinen tempaisi NHL:ssä liipaisimesta – näin suomalaisvelho kommentoi tuoreeltaan Patrik Laineen hankintaa