Toimittaja kyseli Patrik Laineen maalintekotaidosta kreivin aikaan – suomalainen innostui heittämään huulta: ”Mitä meinaat?”

© Kuva: Getty Images

Vaikka Patrik Laine on ollut otsikoissa ja melkoisessa pyörityksessä läpi lähiajat, jaksaa pelaaja heittää huumoria ja huulta esimerkiksi toimittajiille.

Winnipeg Jetsin juhannuksen 2016 ykköskierroksen kakkosvaraus Laine on tullut taalaliigassa tutuksi maalitykkinä, sillä 306 runkosarjan peliä on taittunut pistein 140+110=250 (0), lisäksi 24 pudotuspeliottelun saldo on 8+8=16 (+3).

Juuri maalien tekemisestä Laine ja eräs toimittaja saivat aikaan huvittavan keskustelun. Kun Lainetta kehuttiin maalintekijäksi ja samalla Blue Jacketsin kerrottiin tarvitsevan osumia, suolasi hyökkääjä toimittajan joukkueen Youtube-kanavan videolla.

– Columbus teki juuri kolme maalia avauserään. Mitä siis meinaat, kun sanot heidän tarvitsevan apua? suomalainen virnisti viitaten kolmella maalilla lauantai-illan Columbus-Tampa Bay Lightning -peliin.

Ensiksi mainittu voitti sen 5-2 latoen avauserässä kolme maalia vain vartin sisään.

– Maalien tekeminen on yksi niistä asioista, joissa olen erittäinkin hyvä. Jos pystyn auttamaan joukkuetta, ei sillä ole väliä, onko kyse maaleista vai auttamisesta joillakin muilla keinoin.

LUE MYÖS:

Joel Armian rusikoinut pelaaja joutui vastaamaan teoistaan nyrkein – sai muutamia kovia iskuja: ”Mahtavaa, kun kaveri ottaa roolia”

”Se on vaikea kysymys, enkä haluaisi ajatella sitä” – myrskyn silmässäkin ollut Patrik Laine antoi ensi kertaa kommentteja Columbus-miehenä

Jarmo Kekäläinen ”etsintäkuulutettiin” – Patrik Laineen napannut osaaja ryösti kuulemma koko Winnipeg Jetsin

”Näin rakennetaan joukkueita menestymään ja pudotuspeleihin” – Jets ei itke Patrik Laineen eikä Jarmo Kekäläinen Pierre-Luc Duboisin perään

Columbus Blue Jackets julkaisi kuvan: tällä pelinumerolla Patrik Laine pelaa

Winnipeg Jetsin kapteenilta mystinen kommentti – katuu käytöstään Patrik Lainetta kohtaan

Ei mikään ihannetilanne! Tällaisia senttereitä Patrik Laine saa vierelleen Columbuksessa

Jarmo Kekäläinen tempaisi NHL:ssä liipaisimesta – näin suomalaisvelho kommentoi tuoreeltaan Patrik Laineen hankintaa


PÄIVÄN VIHJE: LUKKO – KOOKOO

Loistava kotitilasto! Onko Lukon eliittitason alivoima liikaa vieraille Äijänsuolla?