Henkilökohtaisen ennätyksen NHL:ssä paukutellut Mikko Rantanen sai Jared Bednarin valtavat kehut

© Kuva: Getty Images

Nousiaisten kiekkotimantti, Colorado Avalanchen hyökkääjä Mikko Rantanen on ollut yksi NHL:n alkukauden kirkkaimmista suomalaisonnistujista. Pelaaja on paukutellut kuudessa pelissä seitsemän pinnaa (5+2), ja maaliputki on jo viiden ottelun mittainen.

Maalipörssin kärkipaikan kolmen muun pelaajan kanssa jakava Avsin ykkösketjun oikea laituri ei ole koskaan ennen pystynyt yhtä pitkään maaliputkeen.

Coloradon valmentaja Jared Bednar jakoi seuran kotisivuilla Rantaselle kehuja vuolaasti – ja ennen kaikkea täysin ansaitusti.

– Hän on ollut erinomainen. Rantanen pelaa todella määrätietoisesti ja todella keskittyneesti.

Sitten Bednar alkoi latomaan näkemyksiään tiskiin yksityiskohtaisemmin.

– Hänelle ei tule mitään ohivaihtoja ja Mikko näyttää erittäin nopealta ja vahvalta kiekon kanssa. Hän voi pelata selällään, hän suojelee kiekkoa, hän pitää silmät ylhäällä, hän löytää vapaita miehiä, hän tekee todella hyviä päätöksiä silloin, kun on tarkoitus tehdä peliä.

– Mikko on ollut hevonen!

– Hän on pelannut todella hyvin, ja saanut siitä palkinnon.

Coloradolta palkinnot sen sijaan jäivät saamatta viime yönä. Anaheim Ducks voitti 3-1, ja tasainen läntinen divisioona tiivistyi entisestään. Kaikki joukkueet ovat viiden pinnan sisällä toisistaan kuuden pelatun koitoksen jälkeen.

LUE MAANANTAIN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Nyt voidaan puhua ykkösvahdin paikasta? Chicago-pelaaja vertaa taas voiton ottanutta jäätävää Kevin Lankista jo seuralegendaan – ”Valtava juttu”

Ville Husson NHL-uralle todella haastava alku – entinen maalivahti vaati joukkuekaverien anteeksipyyntöä: ”Ansaitset parempaa”

Roope Hintziltä väkivahva NHL-kauden alku – pelaaja noussut ylivoimapörssissä jo kakkoseksi: ”Itseluottamuksen aistiminen on tällä hetkellä helppoa”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.