Mikko Koskisen epäkiitollinen urakka helpottamassa? Lähde: Edmonton kiinnostunut toisesta suomalaisvahdista

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin maalivahti Mikko Koskinen on ollut alkukaudesta varsin epäreilussa asemassa. Hänen kakkosvahti Mike Smith on loukkaantuneena, joten Koskinen joutuu pelaamaan jokaisen ottelun. Pelitahti on tällä kaudella poikkeuksellisen kova, ja suomalaismaalivahdin on vaikea olla parhaimmillaan illasta toiseen.

Koskisen vaikeaan tilanteeseen saattaa tulla helpotusta. NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Edmonton on kysellyt Arizona Coyotesissa pelaavan Antti Raannan perään. Jo aiemmin on liikkunut huhuja, että Arizona olisi valmis luopumaan suomalaisvahdistaan.

Raanta on pelannut tällä kaudella yhden NHL-ottelun. Hänen torjuntaprosenttinsa oli 91,2. Viime kaudella hän esiintyi 33 runkosarjaottelussa torjuntaprosentilla 92,1.

Raannan hankkimisessa on kuitenkin omat ongelmansa. 4,25 miljoonan dollarin arvoinen sopimus ei mahdu Edmontonin palkkakattoon, joten heidän pitäisi antaa jotain vaihdossa. Pitkistä karanteeniajoista johtuen Raanta ei pääsisi edes pelaamaan Oilersissa vielä hetkeen, vaikka hänet hankittaisiinkin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.