Ilta-sanomien tietojen mukaan Kärppien joukkue on kokemassa suuria muutoksia pettymyskauden jälkeen. Viisi vuotta oululaisten siniviivalla dominoinut huippupuolustaja Shaun Heska siirtyy Vaasan Sportiin ensi kaudeksi.

Tämä ei ole ainut menetys Kärpille tällä kaudella. Hyökkääjät Otto Karvinen sekä Tino Metsävainio vaihtavat myös maisemaa. Karvinen pukee ylleen HIFK:n nutun, Metsävainio sekä puolustaja Joona Huttula matkaavat Lappeenrantaan SaiPan riveihin.

Kärpät saa takaisin nimekkään paluummuttajan, kun HIFK:ssa kaksi kautta pelannut Ville Leskinen palaa Ouluun. Leskinen on pelannut edelliset neljä Liiga-kautta lähes piste per peli tahdilla.

Leskinen voitti Suomen mestaruuden Oulussa vuonna 2018. Seuraavana vuotena 27-vuotias oli tasapisteissä pistepörssin kärjessä.

Kärppien kausi päättyi suoraan kolmessa pelissä puolivälierässä HIFK:ta vastaan.