Suomessa koko uransa pelannut vahtolaislähtöinen TUTO:n kasvatti Julius Vähätalo siirtyy ensimmäistä kertaa ulkomaille. 26-vuotias hyökkääjä pelaa ensi kaudella Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, HockeyAllsvenskanin IF Troja-Ljungbyn joukkueessa. Se tiedotti asiasta kotisivuillaan.

– Julius on kokenut pelaaja. Hän pelaa voimakasta ja vauhdikasta kiekkoa, ja mielestäni Julius on saatava joukkueeseemme. Olemme saaneet hyviä suosituksia kontakteiltamme, seuran urheilupäällikkö Daniel Håkansson selvitti.

Liigakonkari on toistaiseksi ainoa suomalainen uudessa joukkueessaan.

Vähätalo pelasi viime kaudella Liigan Jukureissa 57 peliä pistein 5+6=11 (-21). Vahtolaislähtöinen peluri on esiintynyt urallaan kaikkiaan 383 runkosarjaottelussa tehoin 45+37=82 (-50), kymmenen pudotuspeliottelua eivät ole tuoneet pinnoja (-3).