Tomek Valtosen ja Elmo Aittolan luotsaama HK Dukla Michalovce, joka pelaa Slovakian pääsarjassa, on hankkinut riveihinsä kaksi suomalaista maalivahtia, kun Julius Pohjanoksa sekä Karolus Kaarlehto siirtyvät joukkueeseen ensi kaudeksi.

Pohjanoksalta löytyy Liigakokemusta TPS:n paidasta yhteensä 17 ottelun verran. 24-vuotias kaarinalainen on pelannut Mestiksessä yli 100 ottelua TuTon riveissä. Ensimmäistä kertaa hän pelasi ulkomailla viime kaudella, kun hän edusti Ruotsin Allsvenskanissa HC Vita Hästeniä.

Kaarlehto on pelannut Liigassa 22 ottelua SaiPan paidassa. Mestis-kokemusta häneltä löytyy myös vähän yli 100 ottelun edestä. 23-vuotias Turussa syntynyt veska pelasi viime kaudella Tanskassa Esbjerg Energyn riveissä pari ottelua, mutta valtaosa kaudesta kului Slovakiassa HK 32 Liptovsky Mikulasin joukkueessa.