Joonas Donskoilta puhutteleva viesti – Seattleen siirtynyt peluri nosti esille myös mykistävän faktan

© Kuva: Getty Images

Piskuisen Raahen Teräs-Kiekon kasvatti Joonas Donskoi koki Suomen aikaa torstaiyönä urallaan ison muutoksen, kun hänestä tuli Seattle Krakenin mies. Pelaaja päätyi sinne edustettuaan urallaan aiemmin San Jose Sharksia ja Colorado Avalanchea. NHL:n uusimman tulokkaan leiriin jatkanut peluri kirjoitti Instagram-tililleen varsin puhuttelevan päivityksen.

– Kiitos Colorado kahdesta unohtumattomasta vuodesta. Sain joitain ikimuistoisimpia hetkiä elämässäni, jäällä ja sen ulkopuolella teillä. En ole koskaan ollut osa niin lahjakasta äijäporukkaa, ja toivotan vanhoille joukkuekavereilleni kaikkea hyvää jatkoon.

Donskoi mätti Coloradossa kausien 2019-21 aikana runkosarjassa pisteet 33+31=64 (+16), 19 pudotuspeliottelun saldo oli 6+5=11 (0).

– Nyt olen valmis tähän upeaan tilaisuuteen Seattlen kanssa. Olen kuullut kaupungista vain hyviä juttuja, enkä malta odottaa jäälle pääsyä kaikkien uusien joukkuetoverini kanssa.

Loppuun pelaaja nosti esille hämmentävän faktan – jos ei epätavallisen, niin joka tapauksessa kovaa kieltä kiinnostuksesta kertovan seikan.

– Myös kausikortit myytiin loppuun 12 minuutissa?! Mennään!

LUE MYÖS:

Wild-leirissä saatiin huokaista helpotuksesta – suomalaistähti Kaapo Kähköstä ei viety mihinkään: ”Olemme erittäin iloisia”

Näin Seattle Kraken -luotsi kommentoi nippuaan – Joonas Donskoi sai kovan oloiset kehut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.