NHL-kaukaloissa aiemmin San Jose Sharksin ja Colorado Avalanchen värejä kantaneen Joonas Donskoin tie vei viime yönä taalaliigan uusimman tulokkaan Seattle Krakenin riveihin. Pelaajan nimen suurelle yleisölle pääsi kertomaan koripallokentiltä tuttu takavuosien tähti Shawn Kemp.

NBA-urallaan Seattle SuperSonicsia, Cleveland Cavaliersia, Portland Trail Blazersia ja Orlando Magicia edustaneen jenkin suu meinasi mennä kuitenkin pahemman kerran solmuun, kun suomalaispelaajan nimen lausuminen tuotti ihan hiiren verran tuskaa. Kempin lausahduksen jälkeen nimi piti oikoa ja samalla kansa sai aihetta hupsuun nauruun.

David Alter

@dalter
Thank you Shawn Kemp for making this entertaining.

– Kiitos Shawn Kemp tämän viihteen tekemisestä, The Hockey Newsin toimittaja David Alter virnisteli.

LUE MYÖS:

Joonas Donskoilta puhutteleva viesti – Seattleen siirtynyt peluri nosti esille myös mykistävän faktan

Wild-leirissä saatiin huokaista helpotuksesta – suomalaistähti Kaapo Kähköstä ei viety mihinkään: ”Olemme erittäin iloisia”

Näin Seattle Kraken -luotsi kommentoi nippuaan – Joonas Donskoi sai kovan oloiset kehut